USMJERI SVOJ POGLED U NEBO

Kad bismo češće gledali u nebo, znali bismo koliko smo mali, u tom beskrajnom prostranstvu ni po čemu značajniji od zrnca prašine ili otpuha vjetra. I unatoč toj ogromnoj manjini, toliko nam je puno dano. Dan nam je svijet da njime hodamo, dani su nam ljudi nama sličnima, da s njima ostvarimo život, dano nam je sve što nam je potrebno da budemo sretni.

Da, iako smo samo fragmenti malenog komadića svemira, naše planete, ima Netko kome smo važni toliko da nam je dao slobodu da taj svijet uređujemo baš kako želimo i ostavimo svoj trag na njemu. Tko bi nam drugi dao svijet, ako ne naš Otac, i zašto, ako ne iz beskrajne ljubavi prema nama? Zahvalimo mu se zato pri svakom pogledu u nebo, a najviše mu zahvalimo na snazi koju nam je dao da dignemo taj pogled, čak i kad pod teretom problema radije držimo pognutu glavu.

A što se svijeta tiče, hodajmo njime tako da naši koraci putuju prema nebu. Taj nam je put Bog namijenio, a on je dugačak, težak i naporan, ali i jedini čija je posljednja destinacija – Vječnost.20170208_191458

Komentari :
Close
Podrzite nas
Svojim lajkom sirite ljubav i dobrotu. Hvala vam