DA GOSPODINE

Božji poziv je koji put poput telefonske govornice na koju naiđete u polju kukuruza. Jako ste iznenađeni: Otkud ovdje telefonska govornica – pitate se. Želite se praviti da je niste vidjeli, šutite o tome da vas ne proglase ludim, produžite brzo dalje da što prije zaboravite čudan doživljaj, ali nakon nekog vremena opet vas pogađa pitanje: Otkud telefonska govornica usred polja kukuruza?

KAKO ODGOVORITI NA BOŽJI POZIV?

Spoznati da Bog ima plan za tebe još od vječnosti.
Bog ti je dao određene talente i želi da ti učiniš za Njega nešto što nitko drugi ne može učiniti. Npr. nitko drugi nije mogao roditi Isusa osim Marije. Zamislite, da je ona rekla: Ne, hvala lijepa. To ja ne mogu… Neka netko drugi to učini … i sl.

Shvati također koje će se sve promjene dogoditi u svijetu ako ti odgovoriš svim srcem na Njegov plan s tobom. Sjeti se samo koje su se promjene u svijetu dogodile s Marijinim: Fiat!

Neka mi bude po riječi tvojoj Marija je imala približno 16 godina kad je Bog zatražio od nje sudjelovanje u Njegovu planu… Mogla je reći i : Još sam premlada za tako nešto… Ako kažemo Bogu – NE, djelo će ostati neučinjeno …

Ako kažeš – DA GOSPODINE, čitava stvarnost oko tebe postat će drugačija … DA GOSPODINE! DA GOSPODINE! NEKA MI BUDE PO RIJEČI TVOJOJ.

Komentari :
Close
Podrzite nas
Svojim lajkom sirite ljubav i dobrotu. Hvala vam